Ka sel aastal oli mul suur rõõm olla sponsoriks Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu korraldatavatel Eesti Karikavõistlustel kulturismis ja fitnessis. Lisaks sellele, et sponsorina panin omalt poolt auhinnafondi tasuta fotosessioonid kõikidele absoluutklasside võitjatele, panustasin sellesse, et kõikide tublide atleetide pingutus ei kaoks ajalukku, vaid saaks salvestatud parimal võimalikul moel. Vaata, mis sellest välja tuli!

Mul on ääretult hea meel, et iga aastaga üha enam atleete julgeb võistlustel minu kaamera ette astuda, et ennast oma tippvormis jäädvustada. See on minu viis sellele vahvale seltskonnale tagasi anda selle positiivsuse ja uute ägedate kogemuste eest, mida fitness-fotograafia minu ellu on toonud. Loodan, et minu tehtud pildid on piisavalt head, et teha au sellele pingutusele ja ohverdustele, mis te oma spordi nimel olete teinud.

Suur aitähh teile, sõbrad! Te olete kõik uskumatult ägedad. Kohtumiseni sügisel, Eesti meistrivõistlustel!

Parimat!

Siim

P.S. – Galerii on suur, nii et varu aega, et seda silmailu nautida 😀